Campdag 1, 14/15

Hen af året er vi blevet mødt med den kendsgerning at efter vi stopper her skal der nye ind. Og det blev nu mød med igen på den måde at elever fra 6-8 klasse kom på besøg for at opleve hvordan livet er på en rigtig efterskole. Vi fik i omkring 50 på besøg og de skulle indlogeres på vores værelser i grupper af 2/3. For os var det lidt blandet da vi jo selvfølgelig syntes det var spændende med nogle lidt anderledes dagen men ellers så var det også ret meget arbejde i det for os hvilket var en smule stressende.

Dag 1 ankom de til skolen, alle der havde nogle boende på deres værelser skulle tage i mod dem og hjælpe dem på plads, vi andre skulle bare gemme os lidt af vejen eller skabe god efterskole stemning på skolen. Så havde vi nogle fællesskabsøvelser for campisterne (Altså dem der var på besøg), øvelser der mindede meget om ting vi lavede i start ugen og som vi også har udsat vores søskende for.

Så stod det ellers på gren undervisning, jeg havde meldt mig på at hjælpe på min gren, medie, og skulle derfor hjælpe nogle medie interesserede campister. Campisterne havde på vores gren mulighed for enden at lave en kort reklame film eller tage nogle forside billeder til nogle magasiner. Jeg stod for at hjælpe med at tage billederne af folk og der efter hjælpe med at redigere, vi fik først taget nogle meget flotte billeder af dem. De fik så overført deres billeder til en mac computer og vi gik i gang med at redigere lidt i dem og fik lagt dem ind på in-design. Det gik rimelig godt og vi fik lavet nogle fede forsider til deres forskellige fake blade.

Nu stod den så på efterskole hygge og for campisterne et indblik i hvordan det var med aftensmad og aftner generelt på en efterskole. Og så var dag 1 allerede slut for campister samt SE elever.