En tur ned i varmen – Frankrig 2017

Idag er det ved at være halvanden uge siden vi kom hjem fra Frankrig, og for at sige det mildt, var det en virkelig fantastisk tur. Det startede godt, men da vi var 7 km fra Hamborg gik den ene bus i stykker, og vi endte med at vente i over 4 timer på nye reservedele fra Danmark, så det satte lige en dæmper på den gode stemning, men den blev heldigvis hurtigt god igen i bussen.
Resten af busturen var meget stille og rolig. Vi fik en ekstra chauffør, så vi behøvede ikke et stop om natten, så vi kunne forhåbentlig komme tidligere derhen end før troet.
Jeg kan huske, at jeg ikke kunne sove i bussen overhovedet – jeg var oppe hele natten hvor jeg tegnede, skrev i min dagbog, og da solen var ved at stå op, satte jeg mig hen til et vindue, så jeg kunne se solen stå op. Virkelig et fantastisk syn, og gav mig så meget dejlig energi. Vores sidste stop var på en rasteplads hvor vi fik morgenmad, og så kørte vi ellers bare indtil middagstid, hvor hele den første bus stod og vinkede os hej, for de havde været der siden ved 8-tiden om morgenen.
Vi blev placeret i vores hytter, og resten af dagen stod den på badning og en tur til Super-U, hvor vi skulle handle ind til de første par dage.
Dagen efter var der vandring i bjergene – virkelig hårdt, men super fedt, og jeg ville helt sikkert gøre det igen. Så kom dagen hvor vi skulle ud på vores første “valgfag”. Jeg skulle på canyoning, og det er virkelig noget af det fedeste jeg nogensinde har prøvet. Det var lidt ligesom river rafting, bare uden båden. Vi hoppede fra vandfald og klipper, gik i floden, kørte på zipline og rutschede ned fra klipper. Virkelig fedt, en kæmpe oplevelse. Jeg gik også forrest noget af tiden, så Simon og jeg vandt en “dagens ven T-shirt”, som man vinder hvis man har gjort noget godt for andre. Vi vandt den fordi vi bare sprang ud i det, og bare var modige, så det var jo herrefedt.
Næste dag var vi i Aigues-Mortes hvor vi sang hallelujah, shoppede lidt rundt og så byen. Vi så også den berømte Pont d´arc (??), som var majestætisk flot.
Den sidste hele dag havde vi valgfag igen, og jeg var på hesteryg. Igen, virkelig fedt. To timer på en hesteryg var rimelig anstrengende, og man havde da også ondt i måsen dagen efter, men alt i alt var det rimelig cool.
Den allersidste dag skulle vi gøre rent i hytterne, og så fik vi lov til at tage i Super-U, for at snolde til hjemturen. Hjemturen gik rigtig godt. Vi så film hele dagen, og om aftenen holdte vi stop i Luxembourg for at få aftensmad. Her fik vi Mcdonalds, og de havde de her fancy skærme hvor man skulle bestille mad – rigtig cool
Dagene gik rigtig stærkt. Vi badede næsten hver dag i den dejlige pool, vejret var godt næsten alle dage, og det var sjovt at skulle bo i hytte med nogen man måske ikke havde snakket med før + at skulle lave mad til alle i hytten. Virkelig en fed tur, meget bedre end en skiferie :)) Herunder har jeg linket til Signes 2 vlogs – Vises snart!