Frame Festival 2017

FRAME FESTIVAL 2017
igår havde vi Frame filmfestival, og dagen før det havde vi forberedelse hele dagen. Jeg anede ikke hvad det var, men det viste sig at 2 efterskoler fra fyn kom, Vesterdal & Faaborgegnen, og så skulle vi have uddelt nogen priser til alle de gode film der var blevet lavet. Mandag startede vi ude i nogle hold. Her fik vi hver især en opgave, og det tog rimelig lang tid. Jeg skulle lave det kæmpe skilt der skulle hænge udenfor, og det og ihvertfald sin tid. Først skulle vi have målt stoffet af, så skulle det klippes, syes og prøves af om det passede til skiltet, og det endte jo selvfølgelig med at vi skulle ændre det 3 gange.. Så skulle det males, og det tog sin tid, eftersom skiltet var 4 meter langt, og 1,2 meter højt. Mig og Anna blev først færdige kl. 18.15, da der var aftensmad, så vi var godt smadrede til sidst.
Hele resten af skolen så fantastisk ud. Glasgangen var fyldt med guldstjerner, og en fake bil. Der hang popcorn-bægre fra loftet i hjerterummet, og i foredragssalen var der fyldt med film-plakater. I hallen var der også gjort klar.
Igår gik det så løs. Vi skulle selvfølgelig gøre lidt mere klar inden middag, og så fik vi tid til at gøre os klar inden de kom. Så kom de, og showet gik løs. Rasmus Højer og Sofie Madsen var værter, og det gik strygende. Vi skulle se ialt 17 film, og med en pause imellem. Da alle filmene var set var der kagepause, og det kan du tro jeg havde glædet mig til. Efter det var der kåringer, og det havde 4 dommere bestemt. Jeg er ikke sikker, men jeg tror at det var en 6-7 priser der var at uddele, og Skanderup høstede 2. Aftensmaden var god, så var der en smule underholdning (det havde der også været før, en Klaus Handsome som spillede, og folk synes at han var god.) Alt i alt en dejlig dag, og dejligt med besøg fra andre efterskoler!