Nye Elevers Aften 2017

Den. 6. var der nye elevers aften på skolen – hele det fremtidige hold var på besøg, og det nuværende hold var selvfølgelig virkelig nysgerrige. Det startede ved 18-tiden, hvor alle fik informationer, og Rune kom selvfølgelig til at snakke lidt for meget. De fik alt muligt at vide – nok det samme som vi fik at vide sidste år. Efter det var jeg en af de 6 elever der skulle op på podiet og “interviewes” af Rune, om hvordan det er at være efterskoleelev. Det var rigtig sjovt, men rimelig mærkeligt at skulle stå foran så mange på en gang. Efter alt det skulle de op i deres basisgrupper. Her stod den på kage og batches-lavning. Der var også lege, hvor man kunne komme til at snakke med en masse forskellige.
Til slut var der opvisning med det nuværende hold, og det gik heldigvis rigtig godt.
Alt i alt en god dag, men man fik mange tanker, da det egentlig gik op for en, hvor hurtigt tiden egentlig går, og hvor lidt tid vi har tilbage :((
Nu ser vi bare frem til bedsteforældredag, svømmehal, campdage, påskeferie, og ikke mindst Frankrig.