Showuge 17´

Showuge var noget specielt. Hele skemaet blev vendt på hovedet, og vi fik lavet helt nye ting end vi plejede. Torsdag eftermiddag startede vi i vores værksteder, og der virkede langt til torsdag eftermiddag, hvor det hele skulle stå færdigt. Hos Ida og Tina lavede vi forskellige teater-øvelser, og det virkede meget spøjst for mig, som normalt går på kunst-grenen. Dog var det sjovt, og vi glædede os til næste dag. De næste par skoledage stod på manuskript-skrivning, afprøvning af kostumer, kulisse-lavning, og masser af øven. Da vi så skulle spille det igennem torsdag morgen, virkede det hele meget langt fra succes, og vi tænkte næsten alle, at vi havde brug for et mirakel, for at det skulle ligne noget man kunne kalde et show. Dog gik det hele smooth, og vi fik et dejligt bifald da det var slut. Sådan gik det også med de 3 andre forestillinger, og det peakede fredag aften, da salen var fyldt med forældre, søskende og tidligere elever. Det hele gik som det skulle, og det føltes fantastisk da vi bukkede til sidst.
Alt i alt var showugen en fantastisk oplevelse. Vi fik snakket med folk vi nok ikke normalt ville snakke med, og jeg tror det har rystet os bedre sammen, uden vi egentlig er klar over det. Showugen er helt klart noget vi vil kigge tilbage på med et smil.