Velkommen til Skanderup Efterskoles hjemmeside!

Vi har her på disse sider forsøgt at samle de vigtigste informationer om, hvad et efterskoleår på Skanderup Efterskole kan give dig.

Vi håber, at du får svar på dine spørgsmål – og får lyst til at komme og besøge os. Stemningen på Skanderup Efterskole skal nemlig allerhelst opleves live…

Men inden du kommer og besøger skolen, må du hellere finde ud af, om Skanderup Efterskole er noget for dig. Et godt sted at starte kunne være på siden om vores værdier.

Du bør heller ikke snyde dig selv for at møde nogle af vores elever, som løbende blogger om at være Skanderuppere.

Vores sider om Grenfag skal du næsten også forbi. Det er nemlig en helt særlig konstruktion, som vi sætter meget stor pris på.

Ja, der er faktisk mange ting, vi gerne vil fortælle om det at være elev på vores efterskole. Foreløbig ønsker vi dig en rigtig god fornøjelse på vores hjemmeside.

Velkommen til Skanderup Efterskole!

Rune Peitersen