Niveaudeling og faglighed – vi gør dig studieparat!

Vi ser efterskoleåret som begyndelsen på ungdomsuddannelsen og ikke som afslutningen på grundskolen. Derfor har vi et  fokus på at gøre dig klar til dit kommende studie. Vi har dygtige og velorienterede vejledere på skolen, som vil vejlede dig og dine forældre igennem hele året. Læs meget mere om vejledningen på SE her.

Vi har niveaudelt de fleste boglige fag. Vi synes nemlig, at du fortjener at få undervisning, som passer til dit faglige niveau. Vi blander 9. og 10. klasser på forskellige hold. Vi har ikke specialundervisning – men har plads til elever med IT-rygsæk og andre hjælpemidler.

På Skanderup Efterskole kan du gå til FSA og FS10-prøve i alle fag.

Vi forventer af dig, at du er seriøs og målrettet i skolearbejdet. Så lover dig, at vi gør os umage med undervisningen. Vi har en flok dedikerede lærere, som brænder for deres fag.

Vi har tilbud om lektiehjælp hver uge. Vi går meget op i, at du får nogle gode studievaner med dig videre fra Skanderup Efterskole