Niveaudeling og faglighed

Vi vil gøre dig studieparat!

Vi ser efterskoleåret som begyndelsen på ungdomsuddannelsen og ikke som afslutningen på grundskolen. Derfor har vi stort fokus på at gøre dig klar til dit kommende studie. Vi har dygtige og velorienterede vejledere på skolen, som vil vejlede dig og dine forældre igennem hele året. Læs meget mere om vejledningen på SE her.

Vi har niveaudelt de fleste boglige fag. Vi synes nemlig, at du fortjener at få en undervisning, som passer til dit faglige niveau. Vi blander 9. og 10. klasser på forskellige hold. En stor del af vores elever sigter efter en gymnasial uddannelse, men vi har også hold for dig, der vil ud af et andet spor. Vi har ikke specialundervisning – men har plads til elever med IT-rygsæk og andre hjælpemidler.

På Skanderup Efterskole kan du gå til FSA og FS10 prøve i alle fag.

Vi forventer af dig, at du giver den en skalle med skolearbejdet. Så vil vi til gengæld gerne love dig, at vi vil gøre os umage med undervisningen. Vi har en flok dedikerede undervisere, som brænder for deres fag.

Vi har tilbud om studietid hver uge. Vi går nemlig op i, at du får nogle gode studievaner med dig videre.