Værelsesbyt 0.2

For præcis en uge siden havde vi værelsetbyt for anden gang. Igen var folk spændte og stemningen var da også en smule trykket da vi mødtes i foredragssalen efter middag. Først fik vi informationer om hvordan vi skulle rengøre vores gamle værelser, og listen var lang. Efter blev vi råbt på hvilke gange vi var blevet placeret på, og så afsted.  Inde på selve gangen fik vi så at vide hvilke værelser vi var kommet på, og hvem vi skulle bo med resten af året. På værelset snakkede vi lige om hvem der skulle have hvilke senge, og skabe, og så sagde vi selvfølgelig lige hej til hinanden.
Efter det skulle vi så gøre rent på det gamle værelse, og overraskende nok tog det ikke så forfærdelig lang tid, selvom listen godt nok var lang.
Da ens ejet værelse var godkendt, og ens fremtidige værelse var godkendt måtte vi flytte ind, og der var mange ting der skulle flyttes! Det går virkelig op for en hvor meget lort man har på et lille værelse, når man skal flytte alle sine ting! Men efter det pakkede vi bare ud, hængte billeder op, og slappede af.
Nu er der så gået en uge, og det er blevet meget normalt på værelset. Jeg bor sammen med Barbara og Sofie, hvilket er rigtig hyggeligt. Nu er vi blevet vant til det, men det er stadig virkelig mærkeligt at tænke på at det er dem vi skal bo med resten af året.
Tak for nu, vi ses.