Værelsesbyt I 17/18

Der er snart gået fire måneder af efterskoleåret og det er ved at være tid til det første værelsesbyt. På værelserne er der blevet knyttet tætte bånd på tværs af forskellige interesser, udseender, og baggrunde. Med nu er det tid til at få nye roomies og knytte nye bånd. Billeder bliver taget ned og skabe og hylder bliver tømt. Gangene er tæt proppet med spændte elever og alle deres ting, der er pakket ned.

blog kram

Alle eleverne sidder i foredragssalen. Nu skal de høre hvilken fløj de skal bo på. Midgård, Asgård, Udgård eller Valhal. Så bliver de sendt på deres nye gange. Her står en lærer, der skal fortælle hvem der skal bo på hvilke værelser. Nu skal rengøringen begynde. De gamle værelser skal være klar til at nye skal flytte ind, så der skal gøres grundig rent. Og efter et par timers intensiv rengøring må eleverne begynde at flytte ind på deres nye værelser med deres nye roomies.

Blog rengøring