Velbesøgt Efterskolernes Aften

Skanderup Efterskole kan nu melde udsolgt for skoleåret 17/18 og vi er godt på vej med skoleåret 18/19 hvor der pt kun er 25 ledige pladser tilbage!

Vi har netop overstået en velbesøgt Efterskolernes Aften 11. januar, hvor 50 familier valgte at lægge vejen forbi vores gamle skole.

Som altid stod Matilde klar i døren og tog godt imod de mange gæster. Skolens fem grenfag havde gang i deres faglokaler og både elever og lærere kunne svare på de spørgsmål fra de mange besøgende. I skolens Foredragssal var der med korte intervaller oplæg om vores syn på skolekultur, værdier og hverdagsliv v. forstander Rune Peitersen.

I spisesalen stod tidligere elever klar til at svare på spørgsmål om efterskolelivet. Derudover var skolens ansatte også klar til at tage en snak og svare på spørgsmål om alt fra niveaudeling til valgfag. Skolens gode køkken sørgede for kaffe, saft, kage og frugt til gæsterne.

I skolen radiostudie havde vi besøg af Kathrine og Emil fra 15/16 som sammen med Victor og Louise fra 16/17 sendte reunion godnatradio.

Tak til alle gæster for at komme forbi. Vi håber, at I fik et godt indtryk af Skanderup Efterskole og måske vender tilbage som skanderuppere :-)