Information om beredskab i forbindelse med Coronavirus

Læs mere her:

Coronavirus

På denne side finder du informationer omkring Skanderup Efterskoles håndtering af Coronavirus (COVID-19)

Aktuelt – 20. maj. kl. 13.00

• Skolen er atter i fuld drift. Elver og ansatte er tilbage – med afstand.
  • Arrangementer med gæster udefra pt. er reduceret til udelukkende at bestå af rundvisninger i små grupper.
  • Lejrskolen til Sydfrankrig forsøges afholdt i uge 42.
  • Alle Camps, foreningsarrangementer og udlejninger er aflyst foreløbig frem til august.
  • Alle henvendelser til skolen angående Coronavirus rettes til Rune Peitersen – 3134 1045 – forstander@skanderupefterskole.dk

På skolen er eleverne organiseret i små familier på op til otte personer. Indenfor disse er afstandskravet på en meter bortfaldet. Det betyder, at vi kan bo på værelserne, spise sammen (i to omgange) i spisesalen osv. Derudover foregår al undervisning og samvær med mindst en meters afstand til de andre. Der er et væsentligt øget fokus på håndhygiejne og rengøring.

Forsamlingsloftet på 10 personer er bortfaldet i undervisningssammenhænge. Vi kan altså nu lave alt det vi plejer – blot med mere afstand.

Forældrene på den aktuelle årgang kompenseres via regeringens hjælpepakke med op til 1000,- pr mistet uge i april og maj. Dertil kommer en kompensation for ikke leveret kost mv på 300,- pr mistet uge. Disse penge sendes retur til forældrene i forbindelse med slutafregningen i juni.