Kom til elevmøde for alle tidligere elever!

27. oktober 2018

Tilmelding på Elevforeningens hjemmeside

Kunst & Grafisk design

– hvis du søger et kreativt efterskoleophold.

Tegnet i portfoliebogen
udtænkt
Videoinstallation afspillet
Slidt op

Vil du arbejde kreativt med hænder og hoved?

Tør du bruge dine egne og andres gode ideer? Er du frisk på at fordybe dig, eksperimentere, blive overrasket og måske få maling i håret?

Så er Kunst & Grafisk design lige noget for dig! På Skanderup Efterskole har vi fokus på kunst og kreativitet. Du får muligheden for at gå på en kreativ efterskole i Jylland, hvor du kan udfolde dine kunstneriske idéer.

Hvad er grenfag?

Vi har kombineret linjefagene med danskundervisningen.
Vi kalder det grenfag.

Denne måde at strukturere undervisningen på, giver en udvidet danskfaglighed og dermed en mere vedkommende måde at lære på.

Du har grenfag 10 lektioner om ugen – der er altså god tid til både at fordybe sig i det danskfaglige, men i høj grad også tid til dit linjefag.

På Kunst & Grafisk design kommer du til at arbejde med:

• Tegneteknik
  • Croquis, tegning efter nøgenmodel)
  • Portrætter
  • Maleri, farvelære, komposition
  • Grafisk design; font, designtryk til T-shirt
  • Adobe Illustrator og Roland skæreplotter
  • Fotokunst og videoinstallation
  • Keramik fx raku og porcelænsler
  • Udvælge, ophænge og præsentation af værker
  • Kunsthistorie
  • Udflugter og ekskursioner

På Kunst og Grafisk design kommer du på studie- og inspirationstur til København i tre dage. her deltager vi i flere workshops på fx Statens Museum for Kunst, Designmuseum Danmark, Ordrupgård, Glyptoteket samt besøger aktuelle udstillinger. Turen indeholder forskellige kreative opgaver samt et besøg i et af Københavns mange teatre.

I foråret tager vi enten til Odense eller Århus på heldagstur.

Derudover inddrager vi gerne dygtige og inspirerende gæstelærere i det daglige arbejde på skolen samt samarbejder med kulturinstitutioner i nærområdet.

Vores tilgang til det danskfaglige arbejde, herunder tekstanalyse og skriftlige arbejder, har altid en skabende kreativ dimension.

Er du interesseret, nysgerrig og eksperimenterende?

Som elev på Kunst & Grafisk design er det vigtigt og helt naturligt at være interesseret, nysgerrig og eksperimenterende, og med udgangspunkt i samtaler og fælles refleksion at udtrykke sig kunstnerisk ved brug af forskellige medier, materialer og virkemidler.

Dine bidrag og gode ideer er i høj grad med til at præge undervisningen!

Lyder alt dette spændende, og kunne du godt tænke dig at gå på en efterskole med fokus på kunst og kreativitet. Så kontakt efterskolen og hør mere.

Vi bliver udfordret på mange måder!

Manon - 13/14

Dem kan du møde på Kunst & Grafisk design