Kom og besøg os til Efterskolernes Aften d. 12. januar

Vi har kaffe på kanden og står klar med søde rundvisere.
Vi glæder os til at se dig!

Book en tid her

Skolens bestyrelse består af 5 medlemmer:

Peter Møller (formand) tlf. 40 17 70 48
Michael Bak (næstformand)
Lene Kofod Andreasen
Hans Peder Hansen
Olaf Kluge
Suppleant: Anne Mandrup
Suppleant: Karen Rønn Hansen

Officielle links og dokumenter

Vedtægter
Skolens vedtægter: Vedtægter vedtaget på generalforsamlingen 17.09.07 – godkendt i UVM 24.09.07

Indholdsplan
Indholdsplan: Indholdsplan 2021/22

Kursusplan
Se vores kursusplan her: Kursusplan 2020/21 og kursusplan 21/22

Selvevaluering
Hvert andet år evaluerer vi vores dagligdag i forhold til vores værdigrundlag.
I 2018 valgte vi at forholde os til en enkelt linje fra værdigrundlaget der nævner; “Den lige værdighed og gensidige respekt mellem mennesker”.
Vi ville med andre kigge på om og hvordan vi lever op til værdien om ligeværd og gensidig respekt.
Se vores seneste selvevaluering her: Selvevaluering 2018

Næste selvevaluering foretages i starten af skoleåret 20/21 og vil have bygningsmassens betydning for kulturen som fokus.
Grundet situationen med corona, er vi lidt forsinkede med dette. Vi forventer at få evalueringen færdig så snart skolens elever er tilbage på skolen igen.

Evaluering af skoleåret 19/20
Årgang 19/20 har evalueret deres udbytte af skoleåret. I evalueringen har der været et særligt fokus på grenfagene, fordybelsesfagen og skolens faciliteters betydning.
Se evalueringen her: Evaluering af skoleåret 19/20

Undervisningsmiljøvurdering
Hvert tredje år evaluerer vi skolens undervisningsmiljø.
Vi har i skoleåret 19/20 valgt at vente med evalueringen til vores igangværende byggeri er færdigt.
Vi forventer at foretage den næste evaluering af undervisningsmiljøet marts 2021.
Se vores seneste undervisningsmiljøvurdering her: Undervisningsmiljøvurdering 16/17

Karakterer, socioøkonomiske referencer, overgang til ungdomsuddannelser mm
De socioøkonomiske referencer beregnes for alle landets prøveafholdende skoler – altså også Skanderup -, både for det samlede gennemsnit af bundne prøver samt for de enkelte obligatoriske prøver i 9. klasse.
Link, hvor man kan finde de karaktergennemsnit, socioøkonomiske referencer mm: Uddannelsesstatistik.dk

Elitesmiley
Vore køkken har modtaget en elitesmiley af fødevarestyrelsen.

Politik om sociale klausuler
Kan hentes her: Politik sociale klausuler

Antimobbestrategi
Hele vores hverdag bygger på, at vi som en selvfølge har en fri og ligeværdig omgangsform. Man skal i alle hverdagens rum være en god kammerat.
Vi har i foråret 2020 udarbejdet en ny antimobbestrategi. Denne er udarbejdet i samarbejde mellem et lærerudvalg og elevrådet.

Persondata
Skolens oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger
Persondatapolitik for Skanderup Efterskole

Inklusion på Skanderup Efterskole
Læs om vores inklusionsbeskrivelse her.
Eksempel på inklusionsplan.