Kom og besøg os til Efterskolernes Dag

25. september kl. 13.00 - 17.00

Er du vores nye kollega?

Grafisk orienteret årsvikar søges!
Har du styr på Illustrator?

Barselsvikar søges 01.08.2022 – 30.06.2023

Du vil indtage en plads på teamet omkring vores grenfag:
KUNST & GRAFISK DESIGN. Her får du selskab af Frands og Linda.
De har især brug for forstærkning omkring det digitale arbejde med fx. Adobe Illustrator eller andre grafiske programmer.
Derudover kan du måske undervise i et eller flere af nedenstående fag:
ENGELSK eller NATURFAG. Måske kan du også hjælpe med et par
VALGFAG?

Stillingen er en deltidsstilling på 50-70 % og indeholder naturligvis også almindelige efterskoleopgaver som tilsyn, k-lærerfunktion og andre op-
gaver, der er en del af efterskolelivet.

Skanderup Efterskole er en grundtvigsk bred almendannende efterskole med 135 skønne elever fra hele landet.
Vi er i det daglige blandt andet spændt ud mellem orden og kaos, vildskab og fordybelse, dannelse og færdigheder. Lærerværelset er befolket af en mangfoldig flok af åndskæmper, vildbasser, nørder, musikere og dannelsesentreprenører. Der er glimt i øjet, højt til loftet og en stålsat vilje til at arbejde for det fælles bedste – for både elever og ansatte.

Vi er glade for vores grenfag – læs om dem inden du evt. skriver en ansøgning. Måske skal du oven i købet kigge forbi og fornemme kulturen?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til skolens forstander Rune Peitersen på 3134 1045.

Ansøgningen sendes som én samlet pdf til: kontor@skanderupefterskole.dk

Ansøgningsfrist: 25. maj 2022

Samtaler afholdes d. 1. juni

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC”