Vi søger to barselsvikarer til 21/22

Bliv en del af et stærkt og hjertevarmt lærerkollegie med glimt i øjet og højt til loftet!

Er du vores nye kollega?

Der er babyboom på lærerværelset... Tak til coronalockdown...!

Derfor mangler vi to barselsvikarer til skoleåret 21/22.

Barselsvikarer søges 01.08.2021 – 30.06.2022

Vi forestiller os to profiler med evner indenfor et af vores grenfag:
MUSIK & SCENEKUNST eller IT & TEKNOLOGI.

Derudover skal du kunne undervise i nogle af nedenstående fag:
Akkompagnement til FÆLLESSANG, TYSK, DANSK, MATEMATIK.

Måske kan du også hjælpe med GYMNASTIK?
Vi hører også gerne fra dig, hvis du kan dække nogle af de ønskede fag og er interesseret i deltid.

Stillingen indeholder naturligvis også almindelige efterskoleopgaver som tilsyn, k-lærerfunktion og andre opgaver, der er en del af efterskolelivet.

Skanderup Efterskole er en grundtvigsk bred almendannende efterskole med 135 skønne elever fra hele landet.
Vi er i det daglige blandt andet spændt ud mellem orden og kaos, vildskab og fordybelse, dannelse og færdigheder. Lærerværelset er befolket af en mangfoldig flok af åndskæmper, vildbasser, nørder, musikere og dannelsesentreprenører. Der er glimt i øjet, højt til loftet og en stålsat vilje til at arbejde for det fælles bedste – for både elever og ansatte.

Vi er glade for vores grenfag – læs om dem inden du evt. skriver en ansøgning. Måske skal du oven i købet kigge forbi og fornemme kulturen?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til skolens forstander Rune Peitersen på 3134 1045.

Ansøgningen sendes som én samlet pdf til: kontor@skanderupefterskole.dk

Ansøgningsfrist: 13. maj 2021

Samtaler afholdes mandag d. 24. maj (2. pinsedag).

Ansættelse sker i henhold til ”Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC”

Skanderup Efterskole

Kastanie Allé 51, 6640 Lunderskov / Telefon 75 59 41 26