Kom med på virtuel rundvisning!

Søndag d. 27. september kl. 12.00 - 14.00

Klokken 12.00 går vi live på vores Facebookside: Facebook.com/skanderupefterskole

Vi har inviteret vores tidligere elev Jens fra Jens' Forum til, sammen med dig, at komme på rundvisning med vores to elever Luna og Magnus. De vil tage jer med rundt på skolen og fortælle alt om vores fem GRENFAG, køkkentjanser, valgfag, matematiktimerne, efterskolelivet og meget mere.

Efterskolernes Dag

Dagens Program

Vi er live på vores Facebookside

• 12.00
    Velkomst v. Forstander Rune Peitersen

• 12.15
    Line & Jeppe show - De to tidligere efterskoleelever svarer på spørgsmål om efterskolelivet

• 12.30
    Rundvisning - Luna og Magnus tager Jens, dig og din familie med rundt på skolen og fortæller om vores hverdag. Du kan stille spørgsmål undervejs.

• 13.15
    Line, Jeppe og Rune samler op på spørgsmål fra chatten.

• 13.45
    Grenfags Q & A - eleverne fra skolens fem grenfag svarer på spørgsmål Live på vores Instagram.

• 14.15 ish
    Tak for idag!

Kom og besøg os i virkeligheden!

Vi vil så gerne hilse rigtigt på dig og din familie.
Så kom og besøg os rigtigt!

Du kan booke en tid her

Der er mange fordele ved at tage på efterskole.

Der er dog én stor ulempe:

Dine forældre kommer til at savne dig…

Vi glæder os til at se dig!