A home away from home

At vælge den helt rigtige efterskole kan handle om mange forskellige ting. Har skolen de rigtige fag, er der hyggeligt, hvordan ser de nuværende elever ud, hvor går lejrskolen hen, hvor stor er skolen – og mange andre ting.

Vi mener, at det i høj grad også handler om, at man som ung føler sig hjemme og at man som forældre føler sig trygge.

Skanderup Efterskole bliver dit hjem i ti måneder – måske nogle af de mest betydningsfulde måneder i dit liv. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du kommer forbi og oplever stemningen på egen hånd.

Derfor kan du heller ikke melde dig ind hos os, før du har været på en rundvisning.

En almindelig rundvisning varer ca. halvanden time og starter typisk kl. 16.00 eller kl. 19.00.
I disse coronatider holder vi større afstand og tager imod jer i mindre grupper af tre familier (max tre personer pr. familie).

Du vil blive vist rundt af et par elever og vores forstander Rune eller afdelingsleder Anette holder et lille oplæg om skolen. Sidst men ikke mindst byder vi på en kop kaffe, et stykke kage og en snak om efterskolelivet med nogle af vores ansatte og som regel også et par tidligere elever.

Herunder kan du se hvilke dage vi har rundvisninger.
Vi glæder os til at hilse på dig og din familie.

• Hvornår vil du gerne besøge os?