Vi søger to barselsvikarer til 21/22

Bliv en del af et stærkt og hjertevarmt lærerkollegie med glimt i øjet og højt til loftet!

A home away from home

At vælge den helt rigtige efterskole kan handle om mange forskellige ting. Har skolen de rigtige fag, er der hyggeligt, hvordan ser de nuværende elever ud, hvor går lejrskolen hen, hvor stor er skolen – og mange andre ting.

Vi mener, at det i høj grad også handler om, at man som ung føler sig hjemme og at man som forældre føler sig trygge.

Skanderup Efterskole bliver dit hjem i ti måneder – måske nogle af de mest betydningsfulde måneder i dit liv. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du kommer forbi og oplever stemningen på egen hånd.

Derfor kan du heller ikke melde dig ind hos os, før du har været på en rundvisning.

Lige nu er de almindelige rundvisninger desværre sat i bero pga corona situationen.

Skriv dig op herunder, så sender vi en invitation til dig, når vi er klar til at have almindelige rundvisninger igen.

• Hvornår vil du gerne besøge os?