Kom til elevmøde for alle tidligere elever!

27. oktober 2018

Tilmelding på Elevforeningens hjemmeside

At rejse er at leve...

Vi har udsyn til verden.
Vores to lejrture går til Berlin i efteråret og til Sydfrankrig i foråret.

Lejrskole i Sydfrankrig

På Skanderup Efterskole tager vi på lejrskole i Sydfrankrig. Nærmere bestemt har vi base på en dejlig campingplads i det sydlige Ardèche med swimmingpool, tennisbaner, og fodboldbane – og ikke mindst fine nye mobilehommes.

Vi synes at en lejrskole skal tilgodese alle vores elever. Derfor er det Sydfranske landskab ideelt for os. Det giver os mulighed for at være vilde på de franske bjergfloder, køre mountainbike i Ardèche bjergene eller hopper i en iskold smeltevandsflod på en grænseflyttende canyoningtur. Samtidig rummer området masser af storslåede naturoplevelser, som kan opleves på vandreture langs bjergfloderne og igennem gamle franske landsbyer. Alle vores adventureaktiviteter laves i samarbejde med uddannede lokalkendte guider.

Tør du ta' springet?

Wir sind auch Berliner!

I efteråret tager hele skolen til Berlin. Vi går på opdagelse i de gamle kvarterer, mærker historiens vingesus ved Brandenburger Tor, mindes ved Denkmal, lader os inspirere i Kreuzberg, farer vild, spiser knödles, går i Primarkt og KDW, bliver helt tavse i Sachsenhausen, glædes over kreativiteten, ser gadeteater og finder streetart – og ikke mindst taler en masse tysk.

Vi bor på et hostel lige midt i det hele – du kan roligt glæde dig!